Sobre el que vindrà... o Dibuixant muntanyes(20): l'Orn a Castellfollit de la Pertusa.

 L'1 de gener d'aquest any que avui acaba comentava que durant l'any tindria novetats sobre l'Orn i/o l'Ornis. Doncs bé, ha passat tot l'any i encara no puc dir res. Només que hi estic treballant, que el projecte està engegat i que aquest cop sí, crec que el 2015 sí que hi haurà novetats. Crec. Espero. Hi confio, vaja!
 El que sí us puc assegurar és que mentre pugui seguiré dibuixant l'Orn amb l'esperança de un dia trobar una bona formula per publicar-lo.

 I per il·lustrar aquesta entrada, una de les darreres il·lustracions que he fet com a pur divertiment de l'Orn i la sèrie d'il·lustracions que he anomenat "Dibuixant Muntanyes"... per raons obvies... :)

 Vet aquí l'Orn a Castellfollit de la Pertusa. Per què aquests noms? Per unes vacances del novembre al Montsec. D'anada, vam visitar Castellfollit de Riubregós:

 D'aquesta foto en vaig treure una imatge, un castell vist en una perspectiva similar. Un castell no en runes, sinó en ple apogeu.
 I la Pertusa? Ve de l'excursió que vam fer a Mont-Rebei. L'ermita de la Pertusa és un dels llocs més bonics de Catalunya... Em va impressionar molt.

 Així que, com faig normalment, barrejo les dos imatges, hi afegeixo un Orn que volta pel món i... aquí teniu el resultat...

 Com sempre, pels curiosos, aquí teniu el procés de pintar la il·lustració.
Que tingueu un bon any!








Comentaris

Unknown ha dit…
Ejem... ja tardes! ;-)
Quim Bou ha dit…
Ha, ha!
Company, que no és per falta de ganes :)
Sort que de tant en tant algun amic em fa una sorpresa que em dóna moral per seguir endavant... ;)

Salut!
Quim