Una pàgina a tinta de l'Orn, Història Universal nº... 7!

 Com vaig dient de tant en tant, segueixo treballant en l'Orn en la mesura que puc robar unes hores d'aquí i d'allà. Ja estic entintant el setè volum, i m'han vingut ganes d'ensenyar-vos aquesta pàgina. Es tracta d'una pàgina/escena d'ambient. Per això hi ajuda molt que sigui muda (el temps es percep més lent si no hi ha text que "mesuri" la durada de cada vinyeta).
 Com a curiositat, us puc comentar que aquest tipus d'escena, en que busco recrear un ambient claustrofòbic i angoixant a través de la foscor, no es pot acabar de valorar fins al moment final, el dels retocs a l'ordinador. Es tracta de basar-se en l'experiència i la imaginació. Hi haurà prou massa negra per donar una sensació claustrofòbica? O massa poca? Com sempre, un no ho sap fins que ho acaba del tot. Sense posar-me a llençar coets, n'estic prou content del resultat a tinta. A veure com quedarà amb el color fet.




Comentaris

Eduardo ha dit…
¡Me encantan estas tintas! Esa ambientación no es nada facil de lograr. Felicidades!
Quim Bou ha dit…
¡Gracias!
Miro esas masas negras y... tengo que concentrarme para evitar la tentación de rellenarlo todo con detalles... ¡Horror vacui!