Una il·lustració per WildernessCat


 Aquesta és una il·lustració que vaig fer per Wilderness.cat que surt publicada al seu butlletí. Què és Wilderness.cat? Una organització de muntanyencs que fa actuacions per netejar i mantenir camins. Els que em conegueu o m'hagueu seguit una mica, ja sabeu que només amb això ja se m'han guanyat tota la simpatia del món.

 Així que, a part de tenir-ne ganes, em sento amb l'obligació moral de donar-los un petit cop de mà. Ells i la resta de la gent que dedica part del seu temps lliure a que els altres podem gaudir de la muntanya es mereixen un monument.

 Començo, com sempre, fent esbossos. No ho tenia gaire clar. Primer em pensava que s'havia de centrar en la neteja, per això vaig fer aquests esbossos.




 Però llavors em van comentar que el lema  era "La font de la vida". Vaig deixar de banda el concepte de neteja i va sortir sense pensar-m'hi gaire...
No és estrany. És una de les imatges que tinc gravades a la memòria i que recordaré sempre. Quan anàvem sense gos era més avorrit, però alhora ens permetia observar molt millor els animals salvatges. A la vall d'Eina, mentre esmorzàvem sota l'ombra d'una roca, a una quinzena de metres unes petites marmotes van sortir a jugar. Sempre atentes, i a prop del cau, les vam poder observar uns minuts abans no s'amaguessin.
Un moment genial.











 La il·lustració al butlletí Wilderness:



Comentaris

Impressionant, i per una bona causa!
Quim Bou ha dit…
Gràcies, Marcel!
Sí, no podia pas dir-los que no a donar-los un cop de mà! Té molt de mèrit el que fan (ells i tots els centres excursionistes, etc... )