La Vall de l'Eina i la Torre de l'Eina

Sortim de prop del poble d'Eina

Mirant enrera tot pujant per la Vall d'Eina 



Arribant al Pla de la Beguda

Prenem una desviació i enfilem cap a Torre d'Eina


 Torre d'Eina: vistes al nord.

Torre d'Eina: vistes al sud, a la Vall d'Eina i el Coll d'Eina. 
Al darrera, la Vall de Núria.

Torre d'Eina: vistes al pla de la Cerdanya.


Bonica ruta per la Vall d'Eina, a l'Alta Cerdanya. Un espai protegit, molt ric i de gran bellesa. Nosaltres agafem l'idea del web Fer Muntanya, però en fem una petita variació. Un cop arribats al Pla de la Beguda, al final de la vall, en comptes de pujar fins al Coll d'Eina, agafem una drecera que puja cap a la Torre d'Eina. La pujada és forta, però no gaire més que la del mateix Coll d'Eina, que és considerable. Un cop dalt de la Torre d'Eina, podem gaudir d'unes vistes magnífiques.

Bonita ruta por la Vall d'Eina, en la Alta Cerdanya. Un espacio protegido, muy rico y de gran belleza. Nosotros cogemos la idea de la web Fer Muntanya, pero hacemos una pequeña variación. Una vez llegados al Pla de la Beguda, al final del valle, en vez de subir hasta el Coll d'Eina, cogemos un atajo que sube hacia la Torre d'Eina. La subida es fuerte, pero no mucho más que la del mismo Coll d'Eina, que es considerable. Una vez arriba de la Torre d'Eina, podemos disfrutar de unas vistas magníficas.

Beautiful route in the Vall d'Eina, in the High Cerdanya. A protected space, very rich and of great beauty. We take the idea from the web Fer Muntanya, but we make a small variation. When we reach  the Pla de la Beguda, at the end of the valley, instead of rising until the Coll d'Eina, we take a shortcut that rises towards the Torre d'Eina. The rise is demanding, but not much more that the one to the Coll d'Eina,  
which is considerable. Once on top of the Torre d'Eina, we can enjoy from magnificent views.

Comentaris