Diumenge 19 : aplec de Sant Aniol d'Aguja

Aquest diumenge, aplec de Sant Aniol d'Aguja



Comentaris

Gargotaire ha dit…
L'any passat vaig fer una excursió de dos dies i mig (una nit de bivac i una altra de refugi) a l'Alta Garrotxa.

Cridava l'atenció que just en aquest pla mateix hi havia un cartell ben clar (a l'esquerra de la foto) on hi deia que no es pot acampar amb tendes al parc.

I al davant, tendes.
Quim Bou ha dit…
Hola!

Bé... de fet no es pot acampar, tot i que per exemple, a la trobada, la gent hi acampa. I en general, suposo que si acampes a darrera hora de la tarda i al matí marxes ningú et dirà res.
Però, si t'enganxa un forestal pots sortir-ne escaldat... L'accés amb cotxe també està molt regulat, i un dia, mentre nosaltres baixàvem a peu, pujaven uns forestals que anaven posant multes als cotxes...

En part sap greu, però és una zona molt coneguda i concorreguda i d'alguna manera s'ha de protegir... Tot i que fa poc un paiu que s'està arreglant una casa de sota Talaixà ha obert una pista "a sac", xafant el corriol en alguns trams... O sigui que de vegades sembla massa protegit, i de vegades, massa poc...
Gargotaire ha dit…
Un cop al Parc del Montnegre i el Corredor vam negociar amb el guardabosc i ens va dir que teníem el "dret de pernoctació", el que volia dir que podíem plantar una tenda un cop fos de nit i l'havíem de desplantar abans de l'alba. Uns veïns no havien desplantat la tenda cap a les 9 i va anar a fer-los un toc.

A Sant Aniol vaig veure tendes plantades al migdia, amb els cartells contraris ben clars... però en fi...