El Bosc a l'Hivern. Tres còmics antics (#1)

 "El Bosc a l'Hivern" és un còmic en format faula de vuit pàgines. És del 1994, i amb ell vaig guanyar el Premi Serra i Moret. És un còmic vell, d'època pre-ordinador, tot fet a mà. Potser per això encara m'agrada?

El color de fons són cartolines de colors. Vaig fer la tinta a part, i vaig fotocopiar-la sobre papers de colors. A sobre, hi ha aquarel·la, llapis de color, gouache...

He penjat el pdf amb els textos (en català i castellà) aquí, per si us fa gràcia llegir-lo. Que no us enganyi l'estètica infantil... la temàtica és adulta.




Comentaris

Llop Segarrenc ha dit…
Això és el que ha anat passant pel planeta des de que l'home es va donar un cop de cap i va deixar de ser un nòmada caçador i recol·lector, el que per natura és, per esdevenir el que és majoritàriament, un sedentari ramader i agricultor.

Veig el el còmic originalment el vas fer en castellà.
Quim Bou ha dit…
Hola!

Ha, ha... Interessant teoria... :)

No, de fet l'original és en català, els textos anàven en un plàstic transparent. Més tard vaig fer la versió en castellà. I no sé perquè, quan vaig escanejar aquestes pàgines, van quedar "restes" de les dues rotulacions... A la versió en castellà criden: "Assemblea! Assemblea!"... He, he...
Rectificar-ho ara és una feinada, i, francament, estic una mica massa manta :P
Llop Segarrenc ha dit…
Mira que es veu "Assemblea", per m'he anat a fixar amb els "Humanos" dels llops, pensant-me que l'original era en castellà. Hehehe.

Salut!