El Set Homes i el Pic de Rojà

 Tornem cap al massís del Canigó, però aquest cop, ens acostem cap als cims més occidentals. Fem nit al Coll de la Regina. Pensàvem fer-ho al costat del refugi lliure dels Estables, però la presència del pastor i sobretot, dels seus dos gossos ens fan ser prudents i posar distància pel mig. Els gossos de vigilància (mastins i altres), poden arribar a ser molt agressius amb les gossos forans, si per qualsevol motiu creuen que poden arribar a ser un possible perill pel ramat. Igualment, encara que no es vagi amb gos, no es bona idea fer el ximple (cridar, perseguir un xai, etc...) enmig d'un ramat vigilat per mastins.

 Dormir al coll de la Regina ens deixa a una hora i escaig del Pla Guillem, cosa que està molt bé. Atenció, però, que la pista per arribar-hi és llarga i a estones dolenta.

 L'endemà, de bon matí, desmuntem la tenda i enfilem cap al Pla Guillem, des d'on seguirem pujant sense pèrdua cap al serrat dels Set Homes i el pic corresponent. D'allà, en una horeta curta, arribem al Pic de Rojà. El Tretzevents el deixem per un altre dia. Refem el camí per tornar al cotxe, tot i que hi hauria l'opció de fer-ho circular, però passant just per davant del refugi... Així que preferim caminar una mica més i acabar bé aquest gran dia.

Plantant la tenda
Ens llevem ben d'hora, ben d'hora! :P
El Pla Guillem i el Set Homes
Des del Set Homes, mirant cap al Puigmal i Ulldeter
Des del Set Homes, mirant cap al Canigó

Des del Pic de Rojà
Els colors de la tardor ja són aquí...

Comentaris