"EL TRESOR QUE TOTHOM CERCA. Un viatge per les illes de les emocions" Presentació i Sant Jordi a Banyoles


 Com us comentava en l'anterior entrada, una de les feines que he fet recentment és il·lustrar aquesta novel·la tan especial. La presentació es farà demà dijous i també es podrà trobar en una paradeta el dia de Sant Jordi, també a Banyoles.
Tot seguit, us copio el text d'en Joan, l'autor:

Benvolguts/des,
Tinc el plaer d'anunciar-vos que aquest Sant Jordi presento el meu primer llibre, "EL TRESOR QUE TOTHOM CERCA. Un viatge per les illes de les emocions".

No ha estat fàcil, però s'ha aconseguit que aquesta edició sigui completament solidària. El 100% de l'import de cada llibre (15€) anirà destinat a la investigació de la leucèmia i el càncer infantil de Sant Joan de Déu.

M'agradaria que participéssiu en aquest projecte difonent la iniciativa per les vostres xarxes, comprant el llibre o fent-me arribar les vostres opinions.
Per evitar que es perdi cap diner pel camí, m'he fet jo mateix l'edició i he demanat la col·laboració per tal de vendre'l mà en mà.

És una edició limitada i només es vendrà a la presentació del llibre i el dissabte 23 d'abril, diada de Sant Jordi a la Plaça Major de Banyoles.

La presentació pública del llibre es farà el proper dijous 21 d'abril a les 21h al gimnàs de l'Escola Pla de l'Ametller (on era alumne el meu fill). Us adjunto la informació de la presentació. M'agradaria moltíssim que vinguéssiu.


Amb aquest llibre, en format de novel·la juvenil, aprendreu a reconèixer, expressar i afrontar de la forma més sana possible les vostres pròpies emocions.

Unes eines d'intel·ligència emocional, que la família i l'escola haurien d'ensenyar per evitar el patiment que molts nens arrosseguen fins a l'edat adulta.

Una aventura per a viure de forma plena les emocions; una aventura a la que molts adults, per les seves pors, no s'hi apuntarien mai.

Us convido, doncs, a recórrer les illes de les emocions perquè trobeu «el tresor que tothom cerca»
Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

Joan Coll

Comentaris

Unknown ha dit…
Hola Quim bou tinc el llibre i ahir vaig arribar al capítul 20,
ho important es que els seus dobuixos son genials i ha set molt amable al fer-ho gratis pels nens. Moltíssimes gracies, adeu.