La portada de l'Orn, Història Universal nº7


  I per acabar aquesta temporada 2015-2016 d'aquest bloc, vet aquí la que serà la portada definitiva (la descartada aquí) del volum nº 7 de l'Orn, Història Universal.

 Per poc que em coneixeu a mi o la meva obra, sabeu que aquest còmic per mi és especial. Pràcticament, l'Orn i l'Ornis són el motor que ha mogut la meva carrera la darrera dècada. Tot ha girat al seu voltant. I abans no acabi l'any, tan l'Orn com l'Ornis tenen un repte ambiciós, esperançador i també, perquè no dir-ho, incert. Com aquest Orn enmig de la foscor, el futur és una incògnita.
Estic nerviós, emocionat, i molt, molt, content de finalment tenir encarat el meu projecte de publicar l'Orn i l'Ornis.

 Al setembre, ens retrobarem amb més novetats de còmics i dibuixos :)
D'excursions sí que n'aniré penjant... de fet, espero poder-ne fer unes quantes durant l'agost.

 Com sempre, us ensenyo el procés de fer la il·lustració. Com podreu veure més a sota, la primera versió era fer un Orn solitari, enmig de la negror. però se'm va ocórrer provar de posar-hi més elements a la composició. Si bé és cert que li donen més vida a la il·lustració (tot i ser cadàvers... ehem...), li treuen força a l'expressió de l'Orn. Al final, crec que és molt més potent la versió més senzilla. És més més angoixant, més efectiva. Expressa millor el que vull expressar. És molt important saber dibuixar bé, però també saber què has de dibuixar i què no.






Comentaris

vullunfestuc ha dit…
L'altre dia mirava la colecció de l'Orn i em preguntava quan sortiria el proper número! Fantàstic, estarem atents el desembre ;)
Quim Bou ha dit…
Gràcies per l'interès! :)
giaonhan247 ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.