Titus&Nini: esbossos, primera versió.

Em fa il·lusió tornar a treballar amb el guionista Al Garcia! Aquesta setmana us ensenyaré el procés de la creació de les dues pàgines de Titus&Nini. Només és una publicació puntual a la revista Esquitx. Però... és possible que seguim col·laborant amb aquesta revista.
Aquesta setmana us ensenyaré el procés de creació de personatges d'en Titus&Nini. Vet aquí el primer esbós.

Me hace ilusión volver a trabajar con el guionista Al Garcia! Esta semana os enseñaré el proceso de la creación de las dos páginas de Titus&Nini. Sólo es una publicación puntual en la revista Esquitx. Pero... es posible que seguimos colaborando con esta revista. Esta semana os enseñaré el proceso de creación de personajes de en Titus&Nini. He aquí el primer boceto.

I am very pleased to work again with the scriptwriter Al Garcia! This week I will show you the process of the creation of the two pages of Titus&Nini. It is only a punctual publication in the magazine Esquitx. But... it is possible that we keep on collaborating with this magazine. This week I will show you the process of creation of the personages of Titus&Nini. Find attached bellow the first sketch.

Comentaris