Andorra (3) Vall de Madriu i Estany de l'Illa

El començament de la caminada.

Passat el refugi dels Orris.

L'Estany de la Bova.

El refugi de l'Illa.

L'estany de l'Illa.

La vista des del refugi, al capvespre.

Pujant per la Vall de Madriu, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, fins a l'Estany de l'Illa (on farem nit). De camí, passem pel refugi del Fontverd on trobem un gos d'atura que està en el seu ambient natural. Tot el recorregut és espectacular: una pujada suau, al costat del riu, on pots badar a cada racó. Passat el refugi dels Orris el paisatge comença a canviar i passa a ser d'alta muntanya. Cap al final, comencem a trobar diversos estanys i arribem al final de la ruta: el refugi de l'Illa.

Subiendo por la Vall de Madriu, declarada Patrimonio de la Humanidad por la Unesco, hasta el Estany de l'Illa (donde haremos noche). De camino, pasamos por el refugio del Fontverd donde encontramos un gos d'atura que está en su ambiente natural. Todo el recorrido es espectacular: una subida suave, al lado del río, donde puedes maravillarte de cada rincón. Pasado el refugio de los Orris el paisaje empieza a cambiar y pasa a ser de alta montaña. Hacia el final, empezamos a encontrar diversos estanques y llegamos al final de la ruta: el refugio de la Isla.

We rise through the Valley of Madriu, declared Patrimony of the Humanity by the Unesco, until the lake of the Illa (where we will spend the night). On the way up, we pass the shelter of the Fontverd where we find a sheepdog that is in his natural environment. All the itinerary is spectacular: a soft rise, along the river, where you can daydream in each corner. After the shelter of the Orris the landscape starts to change, turning into high mountain landscape. Towards the end, we start to find several lakes and we reach the end of the route: the shelter of the Illa.

Comentaris