Bastiments i Pic de la Dona

De bon matí, no és estrany trobar grups d'isards

Aquest quisso ha fet rutes més llargues i dures que nosaltres! Quina canya! :)

A mig pujar al Bastiments, deixem enrera el Coll de la Marrana.
Al darrera, a l'esquerra, el Coll de la Coma de l'Orri,
on érem la setmana passada.

Panoràmica de 360º de dalt el Bastiments,
amb una gent d'Osona parlant de bolets i excursions :)

Baixem i anem cap al Pic de la Dona.
Foto del Bastiments i el Bacivers.


Des del Pic de la Dona, foto a la serra de Bacivers. El Canigó a la dreta.

Gra de Fajol Petit, Gra de Fajol, coll de la Marrana i Bastiments

Llanars

Ahir, per celebrar la Diada, volíem fer algun dels molts cims carismàtics que encara hem de fer. Dit i fet, ens n'anem cap a Ulldeter, on pugem pel Coll de la Marrana al Bastiments. D'allà, seguim la carena fins al Pic de la Dona. Després només hem de seguir fins a la Portella de Mantet i cap a casa falta gent. Això sí, parant-nos a fer el vermut a Llanars... :)

Ayer, para celebrar la Diada, queríamos hacer alguna de las muchas cimas carismáticas que todavía tenemos que hacer. Dicho y hecho, nos vamos hacia Ulldeter, donde subimos por el Coll de la Marrana al Bastiments. De allí, seguimos la carena hasta el Pic de la Dona. Después sólo tenemos que seguir hasta la Portella de Mantet y hacia casa falta gente. Eso sí, parándonos a hacer el vermú en Llanars ... :)

Yesterday, to celebrate the Diada, we wanted to climb one of the many charismatic peaks that we still haven't done. We go to Ulldeter, where we go through the Coll de la Marrana to the Bastiments. From there, we follow the ridge until the Pic de la Dona. Afterwards we only have to continue until the Portella de Mantet.
Before going back home, we stop in Llanars for a
snack ... :)

Comentaris