Sobre l'Història de Mallorca.

Els amics de Comicat es fan ressò de l'entrada anterior. A través d'un comentari al seu bloc, he descobert un còmic de la mateixa temàtica feta per en Vaquer. És un còmic de 82 pàgines, on amb humor es va repassant la història de les Balears, gairebé vinyeta a vinyeta. És un format molt vàlid, però una mica ingrat de llegir (la narrativa és mínima) però en Vaquer és un gran professional i se'n surt molt bé. És molt recomanable... i a sobre es pot descarregar gratuïtament!
El còmic que publicarem a Dolmen, com haureu pogut veure en les mostres, segueix més la tendència del gran Oriol Garcia, és a dir, construir ficcions en base a elements i situacions reals. Com a autor (i pels lectors, espero), és un format més agradable de treballar.

Los amigos de Comicat se hacen eco de la entrada anterior. A través de un comentario en su blog, he descubierto un cómic de la misma temática hecha por Vaquer. Es un cómic de 82 páginas, donde con humor se va repasando la historia de las Baleares, casi viñeta a viñeta. Es un formato muy válido, pero un poco ingrato de leer (la narrativa es mínima) pero Vaquer es un gran profesional y le sale muy bien. Es muy recomendable ... ¡y encima se puede descargar gratuitamente!
El cómic que publicaremos en Dolmen, como habéis podido ver en las muestras, sigue más la tendencia del gran Oriol Garcia, es decir, construir ficciones en base a elementos y situaciones reales. Como autor (y para los lectores, espero), es un formato más agradable de trabajar.

The friends of Comicat have broadcaster the former entry. Through a comment in their blog, I have discovered a comic of the same subject matter made by Vaquer. It is a comic of 82 pages, where with humor the history of the Balears is being revised frame by frame. I is a very valid format, but a little ungrateful of reading (the narrative is minimum) but Vaquer e Balears is being revised frame by frame. I is a very valid format, but a little ungrateful of reading (the narrative is minimum) but Vaquer is a great professional and he comes out very well. It is very advisable... and moreover it is free for unload !
The comic that we will publish in Dolmen, as you have been able to see in the samples, follows more the trend of the great Oriol Garcia, that is, to construct fiction based on real elements and situations. As an author (and for the readers, I hope), it is a format more pleasant to work.

Comentaris