Sant Martí d'Ogassa-Taga

Sant Martí d'Ogassa

Pujant a la Portella d'Ogassa

El Taga des de la Portella d'Ogassa

Al fons, el poble de Pardines

Dalt del Taga

Dalt del Taga

Sant Martí d'Ogassa

Matinal a un cim emblemàtic, el Taga. Deixem el cotxe a Sant Martí d'Ogassa, i pugem per la Portella d'Ogassa fins al Taga. Les vistes són magnífiques, llàstima de la mica de calitja. A dalt, ens trobem que el Taga forma part dels vint-i-cinc cims de la celebració del 25è aniversari de l'ascenció catalana a l'Everest.

Matinal en una cima emblemática, el Taga. Dejamos el coche en Sant Martí d'Ogassa, y subimos por la Portella d'Ogassa hasta el Taga. Las vistas son magníficas, lástima de la pizca de calina. Arriba, nos encontramos con que el Taga forma parte de las veinticinco cumbres de la celebración del 25º aniversario de la ascención catalana al Everest.

Morning outing in an emblematic peak, the Taga. We start in Sant Martí d'Ogassa , and we rise through the Portella d'Ogassa until the Taga. The views are magnificent, pity of the bit of haze. When we reach the Taga, we find that the Taga is part of the twenty-five peaks of the celebration of the 25th anniversary of the Catalan ascension to the Everest.
Els catalans: gent ferma o gent sonada? ;D

Comentaris