Vacances, dia 3: Parc Nacional d'Aigüestortes

Una marmota gens tímida!

Pujant al Port de Caldes...

Des del Port de Caldes,
mirant a l'oest: l'estany de
les Monges, de Mangades, el Montardo...

L'estany de Travessani

Tornem a passar pel refugi Ventosa... hem tancat el cercle!

Santa Eulàlia d'Erill, a la Vall de Boí

Santa Eulàlia d'Erill, còpia del davallament.

El tercer dia comença fent cames, deixem el refugi de Colomers per tornar a la presa de Cavallers passant pel GR11 (pel port de Caldes). A mitja tarda tornem a ser al cotxe, i cap a Erill falta gent! Ens hostatgem a l'Hostal La Plaça. L'esglèsia d'Erill la Vall és, al nostre gust, una de les més maques de la vall... (que no és pas poca cosa!)

El tercer día empieza haciendo piernas, dejamos el refugio de Colomers para volver a la presa de Cavallers pasando por el GR11 (por el puerto de Caldes). ¡A media tarde volvemos a estar en el coche, y hacia Erill falta gente! Nos hospedamos en el Hostal La Plaça. El esglèsia de Erill la Vall es, a nuestro gusto, una de las más bonitas del valle ... (que no es en absoluto poca cosa!)

The third we leave the shelter of Colomers to return to the dam of Cavallers following the GR11 (by the port of Caldes). By mid-afternoon we reach the car again, and we proceed towards Erill la Vall! We lodge in the Hostal La Plaça. The chourch of Erill is, in our opinion, one of the nicest of the valley...

Comentaris