El Taga (19-11-2011)

Pujant...

Vistes al Pirineu ja nevat des de la Portella d'Ogassa

Dalt del Taga: des de Perafita (gràcies a la parella que ens el va indicar!) al Canigó...
... des Montserrat al Pedraforca...
Els entrepans que en són de bons, aquí dalt!
De tornada

De Sant Martí d'Ogassa al Taga, una excursió que solem fer algun cop l'any. El Taga és d'aquelles muntanyes modestes però tan boniques, ja que en un dia clar, veus des del mar al Pedraforca, des del Pirineu a la silueta de Montserrat. Avui, la banda de mar estava coberta de núvols, però en canvi la banda nord i oest estava ben clara. No me'n cansaria mai, de mirar (i admirar) aquest paisatge!

De Sant Martí de Ogassa al Taga, una excursión que solemos hacer alguna vez al año. El Taga es de aquellas montañas modestas pero tan bonitas, ya que en un día claro, puedes observar desde el mar al Pedraforca, desde el Pirineo a la silueta de Montserrat. Hoy, el lado de mar estaba cubierto de nubes, pero en cambio la parte norte y oeste estaba bien clara. No me cansaría nunca, de mirar (y admirar) este paisaje!

From Sant Martí de Ogassa to the Taga, an excursion that we usually do once a year. The Taga is a modest mountains but very beautiful since in a clear day you can see from the sea to the Pedraforca, from the Pyrenees to the silhouette of Montserrat. Today, part of the sea way was covered with clouds, but the north and west was clear. I never get tired of looking (and admiring) this landscape!