La ForadadaAhir vam fer una caminada curta (dues hores) però bonica. Deixem el cotxe prop de l'Esquirol. Primer, ens acostem al dolmen de Puigsespedres, i després enfilem cap a La Foradada. Es pot fer un circuit, anem per la riba dreta i tornem per l'esquerra. Tenim un matí amb boira, típic de la zona, que li dóna un cert encant (suposem que sobretot per nosaltres, que no hi vivim!). La Foradada és una formació rocosa ben curiosa, amb el salt d'aigua al costat d'una roca foradada. Una bona passejada!


Ayer hicemos una caminata corta (dos horas) pero bonita. Dejamos el coche cerca de L'Esquirol. Primero, nos acercamos al dolmen de Puigsespedres, y después enfilamos hacia La Foradada. Se puede hacer un circuito, vamos por la orilla derecha y volvemos por la izquierda. ¡Tenemos una mañana en niebla, típica de la zona, que le da un cierto encanto (suponemos que sobre todo para nosotros, que no vivimos aquí!). La Foradada es una formación rocosa bien curiosa, con el salto de agua al lado de una roca agujereada. ¡Un buen paseo!

Yesterday we did a short outing (two hours) but beautiful. We leave the car near L’Esquirol. We go first to the dolmen of Puigsespedres and afterwards we proceed towards the Foradada. A circuit can be made; on the way up we go for the right shore and on the way down for the left. We have a morning with fog, typical of the zone, that it gives the landscape a certain charm (we suppose that especially for us, who do not live there!). The Foradada is a very curious rocky formation, with a waterfall beside a pierced rock. A good walk!

Comentaris