L'Ornis. Compte enrere... 5

Bé, ja havia avisat: publicaré l'Ornis, una versió de l'Orn quan era petit, al Cavall Fort. Fa temps que havia comprovat com els còmics de l'Orn agradaven a la mainada. Segur que és perquè hi surten molts animals i l'estil del dibuix és simpàtic. El guió, però, és evident que és no és infantil. Així que vaig pensar, i si faig una versió pels xiquets?

Bien, ya había avisado: publicaré Ornis, una versión de Orn cuando era pequeño, en Cavall Fort. Hace tiempo que había comprobado cómo los cómics de Orn gustaban a los niños. Seguro que es porque salen muchos animales y el estilo del dibujo es simpático. El guión, sin embargo, es evidente que es no es infantil. Así que pensé, ¿y si hago una versión para los chicos?

I already told you that I will publish Ornis, a version of Orn when he was a kid, at the Cavall Fort. I realized that children liked the comics of Orn. Surely it is because many animals appear and because the style of the drawing is nice. The script, however, is evident that it is it is not for children. So I thought, what if I do a version for the children?

Comentaris