Puig de la Calma

Sortim del bonic pont romànic del Llierca

Pujant pel Bac d'Entreperes.

Les crestes del Gall i del Ferran

Sant Grau d'Entreperes

Dalt del Puig de la Calma.

Dalt del Puig de la Calma. Al fons, l'estany de Banyoles.

El torb embolcallant el Pirineu

Ahir, dia en què el mestral bufava fort i empenyia els núvols carregats de neu al Pirineu, vam anar al Puig de la Calma. Va arribar a caure una mica d'aigua-neu a la Garrotxa! Els jocs d'ombres, entre els núvols i el sol van crear contrastos bonics, tan de bo fos millor fotògraf (o en fos un de regular, que ni això). En tot cas, com gairebé sempre, les fotos no capten ni la meitat de la bellesa del moment.

Ayer, día en que el mestral soplaba fuerte y empujaba las nubes cargadas de nieve hacia el Pirineo, fuimos al Puig de la Calma. Llegó a caer un poco de agua-nieve en la Garrotxa!
Los juegos de sombras, entre las nubes y el sol crearon contrastes hermosos, ojalá fuera mejor fotógrafo (o fuera uno regular, que ni eso). En todo caso, como casi siempre, las fotos no captan ni la mitad de la belleza del momento.

Yesterday, the day that the mistral was blowing hard and pushed the clouds laden with snow in the Pyrenees, we went to the Puig de la Calma. It got down to some water-snow Garrotxa! The play of shadows, the clouds and the sun created beautiful contrasts, so good was better photographer (or were a regular, who did this). However, as almost always, the photos do not capture even half of the beauty of the moment.