Fa just una setmana... Fira de Tot Cat

"Ocupant" els passadissos de la fira... :)

El "Caballero elegante nº 6" en acció ;)
Fotos: Nació Digital

El dissabte passat el grup dels 4 Rius de Tinta vam participar a la Fira De Tot Cat. Vam ser uns deu que ens vam reunir i vam estar dibuixant. La veritat és que vam riure força :)
L'activitat l'acollia l'stand de Comicat, que van estar al peu del canó els tres dies que va durar la fira. Va ser un plaer conèixer en Javi , l'Emili , l'Àlex Solà , els germans Deamo, l'Aleix Saló , i altra gent que es va acostar mentre dibuixàvem...
A la fira també vaig poder saludar a una de les meves editores, la incombustible Maria Grau de Edicions del Pirata (ella sempre al peu del canó ) i a la gran escriptora Dolors Garcia i Cornellà.
Una gran fira!

El sábado pasado el grupo de los 4 Rius de Tinta participamos en la Fira De Tot Cat. Fuimos unos diez que nos reunimos y estuvimos dibujando. La verdad es que reímos bastante :)
La actividad la acogía el stand de Comicat, que estuvieron al pie del cañón los tres días que duró la feria. Fue un placer conocer a Javi , Emili , Àlex Solà , los hermanos Deamo, Aleix Saló , y más gente que se acercó mientras dibujábamos ...
En la feria también pude saludar en una de mis editoras, la incombustible Maria Grau de Edicions del Pirata (ella siempre al pie del cañón) y a la gran escritora Dolors Garcia i Cornellà.
¡Una gran feria!

Last Saturday the group of the 4 Rius de Tinta we participated in the Fira De Tot Cat. We were some ten that we gathered and we were drawing. The truth is that we laughed force|strength:)
The stand of Comicat, which|who were at the foot of the cannon the three days that the fair lasted, accommodated the activity. It was a pleasure to know in Javi , Emili , Àlex Solà , Deamo brothers, Aleix Saló, and other people who approached while we drew...
In the fair I could also greet in one of my editors|publishers, the incombustible Maria Grau of Edicions del Pirata (her always at the foot of the cannon) and to the big|great writer Dolors Garcia i Cornellà.
A big fair!

Comentaris