Festival de Còmic a Torroella-Estartit

La Mercè i l'Eva de "4 Rius de Tinta" al peu del canó :)

Ricard Dilmé i el seu Serrallonga!

Juanjo Saez

Aquest dissabte al matí vaig estar a Torroella, a l'estand de la Llibreria 22. Va ser un matí de retrobaments: amb en Juanjo Saez, amb qui vam coincidir a la Joso fa gairebé 20 anys (tot i que tots dos som molt despistats i no sabem exactament en quin any), el periodista i gran entès en còmics Sebastià Roig, i amb en Ricard Dilmé, amb qui vam coincidir al LLibre de la Selva, fa encara més temps! També vaig compartir taula amb la Meri Gil, però amb ella sí que ens veiem sovint, perquè formem part del col·lectiu 4 Rius de Tinta. Per cert, que aquest col·lectiu va ser present al Festival el dissabte a la tarda com podreu veure al link.


Este sábado por la mañana estuve en Torroella, en el stand de la Librería 22. Fue una mañana de reencuentros: ¡con Juanjo Saez, con quien coincidimos en la Joso hace casi 20 años (a pesar de que los dos somos muy despistados y no sabemos exactamente en qué año), el periodista y gran entendido en cómics Sebastià
Roig
, y con Ricard Dilmé, con quien coincidimos en el LLibre de la Selva, hace todavía más tiempo! También compartí mesa con la Meri Gil, pero con ella sí que nos vemos a menudo, porque formamos parte del colectivo 4 Rius de Tinta. Por cierto, que este colectivo estuvo presente en el Festival el sábado por la tarde como podáis ver en el link.

Last Saturday morning I was in Torroella, in the stand of the Bookshop 22. It was a morning of meetings: with Juanjo Saez, with whom we coincided in the Joso almost 20 years ago (since we both are quite absent-minded we do not know exactly remember in which year), the journalist and great expert in comics Sebastià Roig, and with Ricard Dilmé, with which I coincided in the LLibre of the Selva, even more time ago! I also shared table with the Meri Gil, but I see her more often, since we both are members of collective 4 Rivers of Ink. By the way, this collective was present in the Festival on Saturday in the afternoon as you can see in the link.

Comentaris