Vacances a la Vall d'Àneu (2)


Estany de Clavera

 Vistes des del Coll de Pala de Clavera


  Vistes des del Coll de Pala de Clavera


Potser la "Cigalera de la Pala de Clavera"?

Excursió fins al Coll de Pala de Clavera. Una ruta fronterera, que et deixa impressionat tant per la bellesa de la natura com per imaginar-se la gent que l'utilitzava per fugir del nazisme... sense botes còmodes ni roba moderna... El Pirineu ha estat testimoni de moltes fugides, en dues direccions, escapant del totalitarisme i la repressió inhumana.

Excursión hasta el Coll de Pala de Clavera. Una ruta fronteriza, que te deja impresionado tanto por la belleza de la natura como por imaginarse la gente que lo utilizaba para huir del nazismo... sin botas cómodas ni ropa moderna... El Pirineo ha sido testigo de muchas huídas, en las dos direcciones, escapando del totalitarismo y la represión inhumana. 

Excursion to the Coll de Pala de Clavera. A frontier route, which impresses for the beauty of the nature as for imagining the people who was using it to flee of the Nazism... without comfortable boots or modern clothes... The Pyrenees have been a witness of many flees, in two directions, escaping of the dictatorship and the inhuman repression.

Comentaris