L'Ornis al Cavall Fort 1206

I bé, com cada mes, us poso la pàgina de l'Ornis que publico al Cavall Fort. De tant en tant, miro que el guió tingui relació amb el mes en que es publica. Octubre? Doncs toca... bolets!
I mira que jo no n'entenc gens ni mica... Però gens! De fet... només sé que m'agrada menjar-los quan me'n donen els sogres! :)

El procés és el mateix que sempre: primer, després de tenir una idea més o menys definida, miro si tot lliga en l'story-board.


Hi ha gent que treballa molt l'story-board, però jo, com podeu veure, més aviat són quatre gargots. Però a mi ja em va bé així...




Aquest cop vaig pensar a guardar una captura de pantalla mentre començava a posar el color a la pàgina. Al costat, veieu la plantilla de colors que faig servir sempre.




Comentaris

Unknown ha dit…
Es nota que disfrutes dibuixant l'Ornis. Per cert, aquesta plantilla de color m'hagués anat de conya per la feina que tenim a mitjes... ara ho tinc pintat, estic sobrejant. Ets una mica malparit,eh? :-)

Records,
Jose
Quim Bou ha dit…
Hola!
Osti... No et vaig passar la plantilla de colors base? Jorl... Me'n vaig oblidar. Però, vaja, només afecta als colors de l'Orn, la resta poden ser 100% inventat teus...
I pensant-hi, també està bé que sigui tot al teu aire, sense condicionaments.
Salut!