Orn·is Comics App

dimecres, 22 de maig de 2013

El Bosc a l'Hivern. Tres còmics antics (#1)

 "El Bosc a l'Hivern" és un còmic en format faula de vuit pàgines. És del 1994, i amb ell vaig guanyar el Premi Serra i Moret. És un còmic vell, d'època pre-ordinador, tot fet a mà. Potser per això encara m'agrada?

El color de fons són cartolines de colors. Vaig fer la tinta a part, i vaig fotocopiar-la sobre papers de colors. A sobre, hi ha aquarel·la, llapis de color, gouache...

He penjat el pdf amb els textos (en català i castellà) aquí, per si us fa gràcia llegir-lo. Que no us enganyi l'estètica infantil... la temàtica és adulta.
3 comentaris:

Llop Segarrenc ha dit...

Això és el que ha anat passant pel planeta des de que l'home es va donar un cop de cap i va deixar de ser un nòmada caçador i recol·lector, el que per natura és, per esdevenir el que és majoritàriament, un sedentari ramader i agricultor.

Veig el el còmic originalment el vas fer en castellà.

Quim Bou ha dit...

Hola!

Ha, ha... Interessant teoria... :)

No, de fet l'original és en català, els textos anàven en un plàstic transparent. Més tard vaig fer la versió en castellà. I no sé perquè, quan vaig escanejar aquestes pàgines, van quedar "restes" de les dues rotulacions... A la versió en castellà criden: "Assemblea! Assemblea!"... He, he...
Rectificar-ho ara és una feinada, i, francament, estic una mica massa manta :P

Llop Segarrenc ha dit...

Mira que es veu "Assemblea", per m'he anat a fixar amb els "Humanos" dels llops, pensant-me que l'original era en castellà. Hehehe.

Salut!