App Orn·is Comic... ja disponible!


 Doncs sí! Tots aquells que tingueu iPad (la versió Android vindrà més endavant) i vulgueu llegir els còmics de l'Orn i l'Ornis us podeu descarregar l'app lliurement des d'aquí:

https://itunes.apple.com/us/app/ornis-un-c%C3%B3mic-de-aventuras/id1163726697?l=ca&ls=1&mt=8

 Hi trobareu el primer àlbum de l'Orn i el primer de l'Ornis gratuïts. La resta a 0,99 € cadascun. I un recopilatori de l'Orn, els sis primers números d'Història Universal, per 3,99 €. Els còmics es poden llegir en català, castellà, anglès i francès.
Més informació a la meva web: www.quimbou.com

 Què puc dir? A nivell empresarial, ni idea d'on m'estic fotent. Això pot anar molt bé o molt malament. A nivell personal... és el que he somiat durant aquests darrers deu anys. Sincerament, res no suplirà el plaer de llegir còmics o llibres en paper, però crec que tenir a l'abast la publicació digital representarà un abans i un després pels autors. I crec, sincerament, que es complementaran l'un amb l'altre i que tothom, lectors, editors i autors, en sortiran beneficiats.







Comentaris

el Meyer ha dit…
Magnífica noticia, sin duda que probaremos la App, cuando esté disponible para Android (por que parece que para sistemas Windows o Linux no habrá, no?),

Nota: Perdona que escriba en castellano (mi catalán no va más allá de unas pocas palabras)
Quim Bou ha dit…
Hola, Meyer!
Mi intención es adaptarla a Android lo más rápido posible, pero me temo que todo depende de las vendas, que vayan medianamente bien. Y... como ya reconozco, no tengo ni la más mínima idea de como va a ir :)
Pero la idea es esta, sí.

Ningún problema con el idioma! ;D
Cesc ha dit…
Hola, ja he comprat els 6 números de l'Orn.
M'és tan agradant força.
Proposta: trobo a faltar o jo se trobar una manera senzilla de tornar al principi del còmic
Una altra: tinc dos petits i els vull ensenyar els còmics de l'ornis però no vull que puguin entrar als de l'Orn encara. No podria haver-hi un codi o quelcom semblant per poder restringir-hi l'accés?

Gràcies
Quim Bou ha dit…
Bon dia, Cesc,

Perfecte, m'alegro que t'agradin! Per molt atractiva que fos l'app... si els còmics no t'agradessin gens, malament rai :)

Sobre el que dius de tornar fàcilment a la pàgina d'inici, és una cosa que ja havíem pensat però... no tenia pressupost. Però sí que és molt bona idea, posar una mena de numeració de pàgines i poder anar a la que vulguis sense haver de passar-les una a una. Compta-hi per a una versió .2 de l'app.

El que dius de poder limitar l'accés als còmics de l'Orn per poder deixar l'iPad als nens i que llegeixin al seu aire, no hi havia pensat. És molt bona idea. Estic pensant que en les opcions podria haver-hi una pestanya de "Activar Control Parental" que demanés un codi per accedir a la biblioteca de l'Orn (o el codi de desbloqueig). Ho proposaré també als de Sixtèmia.

Moltes gràcies per l'opinió i els suggeriments!
Salut!
Quim