Taga, roquerols i un senyor bou (coses que pots fer quan no ets un presoner polític)

  Sí, perquè els tenim presents. Cada dia. A tots. Perquè són a la presó per complir el seu programa electoral, mentre corruptes i socis de corruptes ara ens venen a explicar sopars de duro i fer promeses que ni ells es creuen. Apa, vinga, aneu a pastar fang.


 L'excursió matinal Sant Martí d'Ogassa-Taga és per nosaltres un clàssic recurrent. Per nosaltres, ideal per anar agafant un xic de forma (què fàcil és perdre-la!), perquè té el desnivell i la durada perfecte per anar reprenent el ritme muntanyenc sense forçar massa la màquina. I és una excursió d'una bellesa impactant que per molts cops que l'hagis fet, sempre impressiona.

 Aquest dissabte no només vam tenir unes fantàstiques vistes al Pirineu i al Pedraforca, i Montserrat traient el nas per sobre els núvols... baixant, pels prats, vam quedar rodejats per roquerols. Uns cinquanta, més o menys. El seu vol és impressionant, les giragonses, els canvis de direcció, els "combats" entre dos roquerols llançant-se amunt i avall a una velocitat vertiginosa... Impossibles de fotografiar per a un neòfit com jo! Ens vam quedar una estona badant. Grans moments que et regala la muntanya.

 De tornada, no puc deixar de fotografiar l'impressionant bou que jeia al sol. Ja ens l'havíem creuat de pujada, i quan ell estava més més a prop del camí, però és gat vell i simplement ens va ignorar. Per sort nostre...!













Comentaris