Volta al Gra de Fajol

 Bonica volta amb algun "però". Aquí teniu l'excursió molt ben explicada.

Nosaltres, però, ens animem a acabar de pujar al Gra de Fajol, que sempre paga l'esforç acabar de pujar a aquest magnífic mirador. Molt recomanable si us animeu a fer dos-cents metres més de desnivell.
El "però" de l'excursió comença a l'alçada de la zona d'aparcament del refugi d'Ulldeter.

A partir d'allà, comença un bon tram entre carretera i edificis de les pistes d'esquí. Més avall, el bonic GR que ressegueix riu avall va acompanyat d'una línia elèctrica que, perquè negar-ho, li treu força encant. Tot i això, el lloc és bonic i per exemple, és impressionant observar des de sota el barranc de la Bauma de l'Argila. Si exceptuem aquests "però", una gran excursió.

Moments a destacar: per comuns que siguin sempre és bonic observar isards. Tot el ramat ben atent als nostres moviments, sobretot el que fa guàrdia, amb el cap ben aixecat (una tàctica natural que paguen ben cara quan tenen al davant caçadors humans amb rifles). A la jaça del Dalt, desenes de roquerols ens acompanyen fent planejades espectaculars per tot el prat. Potser el nostre pas fa enlairar els insectes del voltant?














Comentaris