Sant Julià de Ribelles i Sant Aniol d'Aguja

 Després d'un temps sense fer excursions, hi tornem amb un clàssic: Sant Aniol d'Aguja. Ho allarguem arribant fins a Sant Julià de Ribelles, més o menys com aquí. Feia força anys que no fèiem aquest camí i hem trobat que a partir del Pla Ballador hi ha marques grogues i marques vermelles (sempre és d'agrair). Per arribar a Les Canals i el Pla Ballador, però, cal trobar un pintada amb un esprai grog en un arbre, uns metres més amunt del creuament del camí a Sant Aniol amb el GR11.

 Feia temps que no anàvem a Sant Aniol. No es pot expressar amb paraules l'agraïment als Amics de Sant Aniol d'Aguja, que de moment han restaurat un annex i evitat l'esfondrament definitiu de l'antiga rectoria. I segueixen amb els seus plans de reconstrucció.


El Pont Valentí
Des de les Canals, vistes al Bassegoda


Sant Julià de Ribelles
El salt de la Carpa
Sant Aniol, salvat de la ruïna! :)

Comentaris

Ramon Roura ha dit…
M'afegeixo a l'agraïment als amics de Sant Aniol. Una molt bona feina.
Quim Bou ha dit…
I tant, Ramon!
Es molt trist voltar i veure la gran quantitat de cases, feixes, camins de ferradura, etc... que van caient en runes... Sempre penso en el gran esforç de la gent que ho devia construir i ara tot s'enruna. Si més no, les més emblemàtiques, que es puguin salvar!