Dibuixant muntayes(18): per acabar la temporada, l'Orn reposant a l'ombra d'un faig.


 Per acabar aquesta "temporada" del bloc 2013-2014, us penjo el darrer esbós de l'Orn i les muntanyes que he titulat "Dibuixant muntanyes". Són 18 esbossos de totes menes i mides, amb l'únic comú denominador que hi surt l'Orn i un paisatge. Segurament en faré més, depèn del temps lliure que tingui.

 L'esbós d'avui és l'Orn aturant-se a l'ombra d'un faig, enmig d'un prat assolellat. A nivell tècnic, per divertir-me, he pintat aquest esbós com si ho hagués fet en color directe amb gouache, un tipus de pintura opaca que admet pocs degradats. Així, he provat de fer el dibuix sense gairebé utilitzar l'eina de l'aerògraf ni del degradat (una mica en el color base). Un resultat curiós, no creieu?

 Tornaré a actualitzar amb entrades sobre el còmic i la il·lustració a partir de setembre.  D'excursions... si tot va bé (toquem ferro), aquest estiu faré forces entrades al bloc.
 Amb vacances o sense... que passeu un bon agost!

 (Pels curiosos, vet aquí el procés de pintar l'esbós)







Comentaris

Eduardo ha dit…
Molt guapo! Sobre todo me encanta la separación de planos que haces con las montañas del fondo respecto a la imagen principal, con Orn. Que luz y que texturas tan buenas.
Salut!
Quim Bou ha dit…
Ey, muchas gracias.
Quizá ahora le pondría más contraste entre la sombra del primer plano y la luz del prado... Que complicado es poner el color... ¡Aunque seguramente por eso es tan divertido!
Salut!