Dorri, Puigmal i Cova de les Encantades

Pujant al Dorri, per la Serra de Planès, vistes al Puigmal
Al Pas dels Lladres
Vall d'Er i el Puigmal
Dalt del Puigmal
Cova de les Encantades




En Joan del GIEG de Granollers desfent la corda i baixant.
Torrent de les Clotes
Des del GR11, arribant altre cop al Collet de les Barraques
Ahir vam fer aquesta bonica excursió (link), més o menys. Deixem el cotxe al Collet de les Barraques, pugem fins al Dorri i després anem fins al Puigmal. Des d'allà, per tornar, en comptes de seguir el Torrent de les Clotes, anem fins al Bressol i fem drecera baixant cap a la Cova dels Encantades. Allà, tenim la sort de trobar un grup guiat per un espeleòleg, en Joan del GIEG de Granollers, que molt amablement ens convida a acompanyar-los. La cova és molt més profunda del que havíem vist anteriorment! Una gran experiència! Però per fer-la, cal anar acompanyat d'un expert, com el cas d'en Joan. Per tornar, deixem la frescor de la cova i baixem fins a la Font de l'Home Mort, des d'on seguint el GR11 tornem al cotxe.

Dalt del Puigmal... Una bona ventada...

Ayer hicimos esta bonita excursión (link), más o menos. Dejamos el coche en el Collet de les Barraques, subimos hasta el Dorri y luego vamos hasta el Puigmal. Desde allí, para volver, en vez de seguir el Torrent de les Clotes, vamos hasta el Bressol y hacemos atajo bajando hacia la Cova dels Encantades. Allí, tenemos la suerte de encontrar un grupo guiado por un espeleólogo, Joan del GIEG de Granollers, que muy amablemente nos invita a acompañarlos. La cueva es mucho más profunda de lo que habíamos visto anteriormente! Una gran experiencia! Pero para hacerla, hay que ir acompañado de un experto, como el caso de Juan. Para volver, dejamos la frescura de la cueva y bajamos hasta la Font de l'Home Mort, desde donde siguiendo el GR11 volvemos al coche.

Yesterday we made this wonderful excursion (link). We leave the car at the Collet de les Barraques, we proceed thowards the Dorri and we continue to climb the Puigmal. From there, in the way back, instead of following the stream of Torrent de les Clotes we take a shortcut direct to the  Cova dels Encantades. There, we are lucky to find a group led by a speleologist, Joan from the GIEG de Granollers, who very kindly invited us to accompany them. The cave is much deeper than we had seen before! A great experience! But to do it, you must be accompanied by an expert, as in this case by Joan. We leave the coolness of the cave and go down to the Font de l'Home Mort, where following the G11 we get back to the car.