L'Illa d'en Reixac

El Puig de Sant Andreu des de l'Illa d'en Reixac.



Una casa "palauet".

L'inici d'una escala

Tot rematat amb una bonica posta de sol.

Aquest dissabte passat, al jaciment ibèric d'Ullastret, es va fer una activitat molt interessant. Amb una presentació de la mateixa Aurora Martin, vàrem anar a peu fins a l'Illa d'en Reixac. El poblat ibèric d'Ullastret és molt curiós: està dividit en dos. D'una part, el Puig de Sant Andreu (visitable, on hi ha el museu) i d'altra part, a unes desenes de metres, l'Illa d'en Reixac. Aquesta no és visitable, així que era una bona oportunitat per visitar-la, tot gaudint de les explicacions de la doctora Martin.

Este sábado pasado, al yacimiento ibérico de Ullastret, se hizo una actividad muy interesante. Con una presentación de la misma Aurora Martin, fuimos a pie hasta la Illa d'en Reixac. El poblado ibérico de Ullastret es muy curioso: está dividido en dos. De una parte, el Puig de Sant Andreu (visitable, donde está el museo) y de otra parte, a unas decenas de metros, la Illa d'en Reixac. Ésta no es visitable, así que era una buena oportunidad para visitarla, disfrutando de las explicaciones de la doctora Martin.

This last Saturday, to|in the Iberian bed of Ullastret, a very interesting activity was made. With a presentation of the same Aurora Martin, we went on foot until the Illa d'en Reixac. The Iberian village of Ullastret is very curious: it|he is divided into two. Of a part, the Puig de Sant Andreu (visitable, where there is the museum) and of another part, to|in some tens of meters, the Illa d'en Reixac. This is not visitable, as soon as it|he|she was a good opportunity to visit it|her, while enjoying the explanations of the doctor Martin.

Comentaris