El drac que no tenia foc (1)


Aquesta setmana us ensenyaré algunes de les il·lustracions que he fet per l'últim llibre que he publicat, que només fa uns dies que ha sortit de l'impremta. Es tracta de "El drac que no tenia foc" de la Col·lecció Plou i Fa Sol (adreçada als més petits) de Edicions del Pirata.
Ha estat molt divertit de dibuixar... i m'ha permès il·lustrar un petit conte de la meva amiga (i ocasionalment jefa) Maria Grau!


Esta semana os enseñaré algunas de las ilustraciones que he hecho para el último libro que he publicado, que sólo hace unos días que ha salido de la imprenta. Se trata de "El drac que no tenia foc"(El dragón que no tenía fuego) de la Col·lecció Plou i Fa Sol (dirigida a los más pequeños) de  Edicions del Pirata.
Ha sido muy divertido de dibujar ... y me ha permitido ilustrar un pequeño cuento de mi amiga (y ocasionalmente jefa) Maria Grau!

This week I will show you some of the illustrations I did for the last book I published. It is "El drac que no tenia foc" (The dragon that had no fire) of the Col·lecció Plou i Fa Sol (thought for little children) of the Edicions del Pirata.
It was very fun to draw ... and it allowed me to illustrate a short story of my friend (and occasional boss) Maria Grau!