Emperadora- Roc dels Llamps- CostaPubilla


Collet i casa de Maians, amb el Pedraforca al darrera
Dalt de l'Emperadora
Voltors aprofitant per enlairar-se.
A un li hem picat la curiositat. Però marxa: encara no fem prou mala cara... :)
El búnquer, camí del Roc dels Llamps
Dalt del Costa Pubilla
Baixant...
Vistes a la serra de Montgrony i a Sant Pere
 Ahir vam fer aquesta excursió. Deixant el cotxe prop del santuari de Montgrony, seguim la ruta de la gent de Fer muntanya. Actualment, pel que fa a la pujada, han obert una pista forestal fins a les Fontetes de Maians, i ha desfet una mica el camí (tot i que ara està indicat en groc). I sobta comparar el verd de les seves fotografies, fetes el juny de l'any passat, i en canvi, ara, tot està ben sec.

Ayer hicimos esta excursión. Dejando el coche cerca del santuario de Montgrony, seguimos la ruta de la gente de Fer muntanya. Actualmente, en cuanto a la subida, han abierto una pista forestal hasta las Fontetes de Maians, y ha deshecho un poco el camino (aunque ahora está indicado en amarillo). Y sorprende comparar el verde de sus fotografías, hechas en junio del año pasado, y en cambio, ahora, todo está bien seco.

Yesterday we did this excursion. We leave the car near the Shrine of Montgrony. We follow the route of the people of Fer muntanya. Now a day, the way up is slightly different. A track has been open until the Fontetes of Maians, and has undone part of the path (although it is indicated in yellow). It surprises to compare the green of their pictures taken in June last year, whereas now everything is dry.