Orn·is Comics App

dilluns, 13 de juliol de 2009

Bruixes!

L'Emili (cunyat i gran assessor per a un excursionista aficionat com un servidor) ens va ensenyar unes fotos d'un dels últims cops que va grimpar per aquests mons de Déu. Les fotos són de l' Albert del Grup d' Alpinisme CEC. Em va cridar especialment l'atenció la cresta de Comalespada, on hi ha aquesta curiosa roca. Es veu que no és pas estrany que, la neu, el vent i la pluja, retallin formes de cares... que anomenen "bruixes". Impressionant... tot i que jo no ho veuré pas en viu. Tinc una mica de vertigen, o sigui que no m'hi veureu per aquests pics!

Emili (cuñado y gran asesor para un excursionista aficionado como un servidor) nos enseñó unas fotos de una de las últimas escaladas. Las fotos son de Albert del Grup de Alpinismo CEC. Me llamó especialmente la atención la cresta de Comalespada, donde hay esta curiosa roca. se ve que no es en absoluto extraño que, la nieve, el viento y la lluvia, recorten formas de caras ... que llaman "brujas". Impresionante ... aunque yo no lo veré nunca en vivo y en directo. ¡Tengo un poco de vértigo, o sea que no me veréis por estos picos!

Emili (brother-in-law and great adviser for an inexperienced excursionist like myself) has shown us some photos of one of his last climbs. The photos belong to Albert from the Mountaineering group of the CEC. The ones of the crest of Comalespada, where you can find this curious rock, have attired my attention. It seems that it isn't rare that the snow, the wind and the rain, build the form of a face in the rock... that the mountaineers call "witches". Impressive... although I will never see it by myself. I have a little of dizziness, so you will not see me around these peaks!