La Calma

El Pont del Llierca


Sant Miquel de Monteia


Dalt de la Calma

Sant Grau d'Entreperes

Refrescant-se... quina calor!

Sortida per la Garrotxa, anem al puig de la Calma. Fem una ruta circular, fent una mica de volta, passant pel Camí dels Valencians, Sant Miquel de Monteia, pugem al cim i baixem per l'altre costat, per Sant Grau d'Entreperes. Llàstima de la calitja i la xafogor! Sort que a la tornada ens hem pogut refrescar al Llierca! :)

Salida por la Garrotxa, vamos al monte de la Calma. Hacemos una ruta circular, haciendo un poco de vuelta, pasando por el Camí de los Valencians, Sant Miquel de Monteia, subimos a la cimay bajamos por el otro lado, por Sant Grau de Entreperes. ¡Lástima de la calina y el bochorno! ¡Suerte que a la vuelta nos hemos podido refrescar en el Llierca! :)

Morning outing in the Garrotxa, we go to the mountain of la Calma. We make a circular route, making some turn, going through the Camí dels Valencians, Sant Miquel de Monteia, we rise to the peak and go down for the other side, for Sant Grau d'Entreperes. Pity of the haze and the sultry weather! Luckily at the return we have been able to refresh in the Llierca! :)

Comentaris