De Vidrà al Santuari de Bellmunt

Mas el Cavaller de Vidrà

El Pont de Salgueda

El Salt del Molí


Tosca dels Degollats

El santuari de Bellmunt

Bellmunt

Fugint de la tramuntana d'aquests dies, fem una matinal a Osona. Deixem el cotxe a Vidrà i baixem pel riu Ges. Un tram molt bonic que gaudim molt, tot i les baixes temperatures. El Pont de Salgueda, el Salt del Molí, la Tosca de Degollats,... són indrets de gran bellesa, encara augmentada pel gel. Per pujar cap al santuari de Bellmunt tenim dos opcions, pujar pel Torrent de Canemars, o el que acabem fent, pujant des de prop del mas la Vall. Dalt el santuari, gaudim de les vistes. Baixem cap al coll de Hi Era de Massa, d'on anirem a buscar el GR 3 per tornar cap a Vidrà.

Huyendo de la tramontana de estos días, hacemos una matinal en Osona. Dejamos el coche en Vidrà y bajamos por el río Ges. Un tramo muy bonito que disfrutamos mucho, a pesar de las bajas temperaturas. El Pont de Salgueda, el Salt del Molí, la Tosca de Degollats,... son lugares de gran belleza, todavía aumentada por el hielo. Para subir hacia el santuario de Bellmunt tenemos dos opciones, subir por el Torrent de Canemars, o lo que acabamos haciendo, subiendo desde cerca de la masía la Vall. Encima del santuario, disfrutamos de las vistas. Bajamos hacia el collado de Hi Era de Massa, de dónde iremos a buscar el GR 3 para volver hacia Vidrà.

Running away from the Tramontane (the north wind) of these days, make do a morning outing in Osona. We leave the car in Vidrà and we go down following the Ges river. A very beautiful stretch that we enjoy very much, in spite of the low temperatures. The Pont de Salgueda, el Salt del Molí, la Tosca de Degollats,... they are places of great beauty, increased by the ice. To rise towards the sanctuary we have two options, to rise for the Torrent de Canemars, or what we end up making, rising from near the Masia of la Vall. In the sanctuary, we enjoy the sights. We go down towards the neck of Hi Era de Massa, from where we will get the GR 3 for coming back towards Vidrà.

Comentaris