La Mare de Déu del Mont

Dalt del Castellot

El Castellot

El Castellot

Sant Llorenç de Sous

Sant Llorenç de Sous

Panoràmica des de la Mare de Déu del Mont

Beuda

El castell de Beuda, ara una casa particular.

Per anar recuperant el ritme després de la grip dels nassos, anem fent els clàssics... Sortim de prop de Beuda, passant pel Castellot, el bonic monestir de Sant Llorenç de Sous i arribem a la Mare de Déu del Mont. Una matinal feta amb calma i gaudint de llocs especials. Una bona manera d'aprofitar el bon dia que va fer ahir (tot i el vent).

Para ir recuperando el ritmo después de la gripe de las narices, vamos haciendo los clásicos ... Salimos de cerca de Beuda, pasando por el Castellot, el bonito monasterio de Sant Llorenç de Sous y llegamos a la Mare de Déu del Mont. Una matinal hecha con calma y disfrutando de lugares especiales. Una buena manera de aprovechar el buen día que hizo ayer (a pesar del viento).

To keep on gathering the rhythm we used to have before the flu hit, we stick to the classics... We start near Beuda, passing through the Castellot, the beautiful monastery of Sant Llorenç de Sous and we arrive at the Mare de Déu del Mont. Morning outing done with calm and enjoying special places. A nice way to enjoy the nice weather we had yesterday (in spite of the wind).

Comentaris