El Parc de la Serralada Litoral


Internet té aquestes coses. En Toni és un lector dels meus còmics i d'aquest bloc i que treballa al Parc de la Serralada Litoral (de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona).
Sabent que m'agrada la natura i la història, m'ha recomanat i convidat, molt amablement, aquest parc i el seu ric patrimoni històric, destacant el castell de Burriac, les termes romanes (les mes antigues de la península ibèrica) i uns forns romans de l’època imperial.
No puc em puc estar de fer extensiva aquesta descoberta tan recomanable a tots vosaltres!

Internet tiene estas cosas. Toni es un lector de mis cómics y de este blog y que trabaja en el Parc de la Serralada Litoral (de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona).
Sabiendo que me gusta la naturaleza y la historia, me ha recomendado e invitado, muy amablemente, este parque y su rico patrimonio histórico, destacando el castillo de Burriac, las termas romanas (las mes antiguas de la península ibérica) y unos hornos romanos de la época imperial.
¡No puedo dejar de ampliar esta descubierta tan recomendable a todos vosotros!



Internet has these kind of things. Toni is a reader of my comics and of this blog. He happens to work at the Parc de la Serralada Litoral, member of the Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona).
Knowing that I like nature and history, I has kindly recommended and invited me to visit this park and its rich historical patrimony, emphasizing the castle of Burriac, the Roman spa (the most ancient of the Iberian peninsula) and the Roman stoves of the imperial epoch.
I cannot restrain myself of forwarding this so advisable discovery to all of you!

Comentaris