Orn·is Comics App

diumenge, 17 de juny de 2012

Costabona: isards i Caminant pel Ripollès

Sortim d'Ulldeter
Els prats del Camp Magre

Roca Colom
Roca Colom: vistes al Canigó i al Costabona
Dalt del Costabona
De tornada, altre cop a Roca Colom
Ahir vam anar al Costabona des d'Ulldeter. Una ruta de molt bon fer i amb vistes precioses però molt calurosa. Per això hem decidit fer-la ahir, un dia de vent. A primera hora del matí, hem trobat un munt de ramats d'isards!
Malauradament, com deia ahir, el fet de dur gos fa que no els poguem observar bé, ja que com és normal, fugen corrent només de veure'ns.
Com a curiositat, passat Roca Colom, ens hem trobat a una colla d'excursionistes que ens sonava... I és clar! Eren els de Caminant pel Ripollès! Una gent molt simpàtica!  És un programa d'excursions de TV Ripoll que nosaltres mirem sempre que podem (link al seu bloc i a un vídeo)

Ayer fuimos al Costabona desde Ulldeter. Una ruta de muy buen hacer y con vistas preciosas pero muy calurosa. Por eso hemos decidido hacerla ayer, un día de viento. A primera hora de la mañana, hemos encontrado un montón de rebaños de rebecos!
Desgraciadamente, como decía ayer, el hecho de llevar perro hace que no los podamos observar bien, ya que como es normal, huyen corriendo sólo de vernos.
Como curiosidad, pasado Roca Colom, nos hemos encontrado a un grupo de excursionistas que nos sonaba ... Y claro! Eran los de Caminant pel Ripollès! Una gente muy simpática! Es un programa de excursiones de TV Ripoll que nosotros miramos siempre que podemos (link a su blog ya un vídeo)


Today we went to Costabona from Ulldeter. A very easy route with wonderful sights but quite warm. So we decided to make it today, a windy day. Early in the morning, we found a lot of herds of goats!
Unfortunately, as I said yesterday, since we go with a dog we cannot observe them closely, because they run away when they see us.
As a curiosity, after Roca Colom, we encountered a group of hikers that seemed familiar ... Of course! They were the people of Caminant pel Ripollès! A very nice people! It is a program of excursions from TV Ripoll that we watch whenever we can (link to their blog and to a video)