Orn·is Comics App

dilluns, 22 de desembre de 2008

Santa Bàrbara de Prunera... o no.

Les crestes del Ferran.
La cova del Corneta.
Els Encantats... deuen tenir aquest nom perquè
si hi vas encantat et fots de dalt a baix
i et trenques coll i barres...
La Mare de Déu de les Escales.
La palanca d'Atrapa l'Ase... gelada! Una mica d'acolloniment...

Doncs no, al final no. L'Imma i jo tenim tendència a agafar corriols equivocats i perdre'ns per aquests móns de déu, però aquest cop part de la culpa la té un mapa de l'Alpina no actualitzat... I a més, un dinar de Nadal. O sigui que del camí d'Oix a Santa Bàrbara, agafem un corriol que no toca, i quan estem segurs d'haver-nos equivocat, ja era una mica tard per reprendre el camí correcte. Si hagués estat un dia normal, no passa res, però ens esperava el primer dinar de Nadal. Cap problema! Esmorzem amb una vista impressionant dalt d'una cinglera sobre la riera d'Oix, amb espectaculars vistes als Encantats i la cova del Corneta.

Pues no, al final no. Imma y yo tenemos tendencia a coger caminos equivocados y perdernos por estos mundos de dios, pero esta vez parte de la culpa la tiene un mapa de la Alpina no actualizado... Y además, una comida de navidad. O sea que del camino de Oix en Santa Bàrbara, cogemos un camino que no toca, y cuando estamos seguros de habernos equivocado, ya era algo tarde por retomar el camino correcto. Si hubiera sido un día normal, no pasa nada, pero nos esperaba la primera comida de navidad. Ningún problema! Almorzamos con una vista impresionante encima de un barranco sobre la riera de Oix, con espectaculares vistas a los Encantats y la cueva del Corneta.

Finally not. Imma and I have the tendency to take wrong paths and to get lost for these god's worlds, but this time part from the blame must go to a not quite updated map from Alpina... And also, to a Christmas meal. So, in our way from Oix to Santa Barbara, we take a wrong path, and when we are sure of having taken a wrong one, it was already too late for retaking the correct one. If it had been a normal day, no harm done, but the first Christmas meal was waiting for us. No problem! We had lunch in a cliff with an impressive sight the Oix stream, the Encantats and the cave of the Corneta.