Port de la Selva-Cap de Creus-Cadaqués (i tornada)



Sant Baldiri, a una hora de Port de la Selva.

Coses que passen quan ets a poques hores de l'inici del GR 11... :)

Les formes de les roques, un dels encants del paisatge.

Una de les últimes o primeres marques del GR 11, al Cap de Creus.

Núvols baixos arribant a Cadaqués.

El GR 92, el Camí Vell, passa entre una constant
del paisatge de la zona: les feixes. Arriben a per tot arreu... abans tot això eren vinyes!


De tornada, la platja de la Tavallera

Cap de setmana de ruta. Dissabte marxem de Port de la Selva, seguint l'inici del GR 11 fins al Cap de Creus. Després, seguim el Camí de Ronda per arribar a Cadaqués, on fem nit. L'endemà agafem el GR 92 que passa més per l'interior i a prop de la Muntanya Negra, d'on gaudim de bones vistes (tot i els núvols baixos). Més tard, abandonem aquest GR per anar a parar al GR 11 altre cop, i baixar a la platja de la Tavallera. A l'hora de dinar, ja som a Port de la Selva altra cop. Un bon cap de setmana :)

Fin de semana de ruta. El sábado nos marchamos de Port de la Selva, siguiendo el inicio del GR 11 hasta el Cap de Creus. Después, seguimos el Camí de Ronda para llegar a Cadaqués, donde dormimos. Al día siguiente cogemos el GR 92 que pasa más por el interior y cerca de la Montanya Negra, de donde disfrutamos de buenas vistas (a pesar de las nubes bajas). Más tarde, abandonamos este GR para ir a parar al GR 11 otra vez, y bajar a la Platja de la Tavallera. A la hora de comer, ya estamos en Port de la Selva otra vez. Un buen fin de semana :)

Weekend of route. Saturday we leave Port de la Selva, following the beginning of the GR 11 until the Cap de Creus. Afterwards, we follow the Path|Way of Round for arriving to Cadaqués, where we make night. The following day we take the GR 92 that he|she|it spends|passes more for the inland|inside and near the Mountain Negra, from where we enjoy good sights|views (in spite of the low clouds). Later, we leave this GR for ending up to the GR 11 another time, and going down to the beach of the Tavallera. To the lunchtime, we are already in Port de la Selva another knock. A good weekend :)

Comentaris