Sant Pere de Casserres

Sortim de Tavèrnoles. Sant Esteve.

Sant Feliuet. Dalt d'un turó amb vistes al Ter.

Sant Feliuet. Cisternes/basses tallades a la roca.

Sant Feliuet. Mirant cap al Pla d'Aiats.

Arribant a Sant Pere de Casserres.

Sant Pere de Casserres. Tombes antropomòrfiques al peu de l'absis.

Sant Pere de Casserres. Nau central.

Sant Pere de Casserres. La icona del monestir és aquesta pintura.

De tornada, passem per Sant Pere de Savassona.
Del castell de Savassona... és privat, no s'hi pot accedir.

Matinal de Tavèrnoles a Sant Pere de Casserres. Ens ha agradat molt el paratge de Savassona i Sant Pere, però la resta no tant. És una zona molt humanitzada i, seguint el GR, hem hagut de passar sovint per pistes. Segurament, els excursionistes de la zona coneixen rutes alternatives més agradables! En tot cas, Sant Pere, encimbellat a la punta d'un meandre sobre el Ter i el Pantà de Sau, és una visita obligada com a mínim un cop a al vida! De tornada, passem per Sant Pere de Savassona. Del castell de Savassona... és privat, i malauradament no s'hi pot accedir.

Matinal de Tavèrnoles a Sant Pere de Casserres. Nos ha gustado mucho el paraje de Savassona y Sant Pere, pero el resto no tanto. Es una zona muy humanizada y, siguiendo el GR, hemos tenido que pasar a menudo por pistas. ¡Seguramente, los excursionistas de la zona conocen rutas alternativas más agradables! ¡En todo caso, Sant Pere de Casserres, en la punta de un meandro sobre el Ter y el Pantà de Sau, es una visita obligada como mínimo una vez a al vida! De vuelta, pasamos para Sant Pere de Savassona. Del castillo de Savassona ... es privado, y desgraciadamente no se puede acceder.

Morning outing from Tavèrnoles to Sant Pere de Casserres. We hve enjoyed a lot the zone of Savassona and Sant Pere de Casserres , but the balance not that much. It is quite an humanized zone and, following the GR, we have had to walk often via tracks. Probably, the hikers of the zone know more pleasant alternative routes! In any case, Sant Pere, on the top of a meander of the Ter, is a forced visit at least once in the life! On the way back, we go to Sant Pere de Savassona. The castle of Savassona... it is private, and unfortunately it can not be accessed.

Comentaris