Orn·is Comics App

diumenge, 7 de març de 2010

Rocabruna-Beget

Castell de Rocabruna des de Can Pujol

El Molí d'en Sorolla, punt d'inici i final del circuit que farem.

El castell de Rocabruna, amb el poble al fons.

El Coll de Malrem, separa les dues Catalunyes.

Beget des del mirador.

Sant Cristòfol de Beget

De tornada a Can Pujol.

Cap de setmana a Can Pujol de Rocabruna, gentilesa de l'Anna i en Sergi. El dissabte fem una ruta circular, Rocabruna-Coll de Malrem-Beget-Rocabruna. Boniques vistes, combinades amb romànic, amb l'ominpresent Comanegra nevat en una banda i les restes del castell de Rocabruna de l'altra. Excursió que té a més, l'al·licient de combinar diferents paisatges, des de muntanya a vorejar les gorges de la Riera de Beget.

Fin de semana en Can Pujol de Rocabruna, gentileza de Anna y Sergi. El sábado hacemos una ruta circular, Rocabruna-Coll de Malrem-Beget-Rocabruna. Bonitas vistas, combinadas con románico, con el ominpresente Comanegra nevado en una banda y los restos del castillo de Rocabruna de la otra. Excursión que tiene además el aliciente de combinar diferentes paisajes, desde montaña a bordear las gargantas de la Riera de Beget.

Weekend in the house of Pujol de Rocabruna, kindness of Anna and Sergi. On Saturday we make a circular route, Rocabruna-Coll de Malrem-Beget-Rocabruna. Beautiful sights, combined with Romanesque, with the ominpresent Comanegra snowed in one side and the rests of the castle of Rocabruna of the other one. Excursion that has, the incentive of combining different landscapes, from mountain to the pool of the Stream of Beget.