Orn·is Comics App

dissabte, 3 d’octubre de 2009

La Val d'Aran: sis dies de vacances (dia 2, matí).

El salt d'aigua dels Ulls del Jueu.

Plan dera Artiga de Lin

Cap a l'estanh!

Al fons, el circ de Pois.

De tornada, un aligot comú (jo diria), es deixa fotografiar de ben a prop!

Com que amenaçava pluja, el segon dia vam anar a fer una excursió matinal als Ulls del Jueu. Un salt d'aigua que les fotos no fan justícia... Seguim cap amunt, en una excursió d'un parell d'horetes fins a l'Estanhon de Pois. De dalt de tot no vam fer fotos (sóc un despistat)! Però que hi vam arribar ho poden certificar una simpàtica parella de Vic i el seu gos, un llaurador negre que es diu Tac. :)

Como amenazaba lluvia, el segundo día fuimos a hacer una excursión matinal a los Ulls del Jueu. Una cascada que las fotos no hacen justicia... Seguimos hacia arriba, en una excursión de un par de horitas hasta el Estanhon de Pois. De arriba de todo no hicimos fotos (soy un despistado)! Pero que llegamos lo pueden certificar una simpática pareja de Vic y su perro, un labriego negro que se llama Tac. :)

Since the day menaced rain, the second day we did a morning excursion to Ulls del Jueu. A waterfall that the photos do not make justice... We continue our way up, in an excursion of a couple of hours to the Estanhon de Pois. We did not do any photos at the top (I am an absent-minded person)! But a nice couple from Vic and their black Labrador called Tac, can confirm that we reached it.:)